OM ATF HOME

ATFhome startet med produksjon av lys og flislagte møbler i begynnelsen av 2021, det er en kreativ liten bedrift lokalisert i Oslo. Anna Theresa Fyen er eier og produsent.

Alle produkter er håndlaget med kjærlighet, med fokus på detaljer som fanger øyet. Hvert lys er håndstøpt personlig av meg og er laget av 100% naturlig soyavoks. Vi har et bredt utvalg av unike lys i mange former og farger.

Alt av flislagte møbler og blokker er også laget av Anna, vi blander vår egen farge for å få de ønskede fargene, dermed kan fargeforskjell forekomme fra produkt til produkt. Vi lager vakre skulpturelle lys og dekor som kan prege hjemmet og som gir en god atmosfære.

Vi er en liten kreativ bedrift som også ønsker å støtte andre små lokale bedrifter, våre lys er tilgjengelig i flere butikker rundt om i Norge. Ønsker du å selge våre produkter i din butikk, da kan du ta kontakt med Anna på mail.

Håper produktene våre lyser opp dagen din – XOXO Anna

OM SOYALYS

Soyavoks er vegansk, biologisk nedbrytbart og mer miljøvennlig voks. Soyavoks kommer fra soyabønner og er derfor 100% naturlig. Det er fornybart, naturlig alternativ til de mer tradisjonelle produktene som stearin og parafin. Soyavoks brenner mye renere og soter langt mindre enn overnevnte, det gir ikke farlige avgasser ved bruk. Det er bedre for inneklima og ikke minst mer tålbart for allergikere.

Dette er håndlagde produkter, fargeforskjell og varianter kan forekomme fra lys til lys.

Advarsel: Alltid ha lyset på et brannsikkert flate, aldri gå fra et lys som brenner og hold det unna brannfarlige materialer. Før du brenner lyset, plasser det oppå et brannsikkert underlag. Underlaget kan gjerne ha kanter, slik at det som renner/drypper ned ikke griser på noen møbler.